Eigenaar en Contactinformatie

Eigenaar: Jorre Vandenbussche & Lenart Timmermans
Adres: Kronenburgstraat 66 Antwerpen 2000
E-mailadres: Questalnetwork@hotmail.com

Inhoud en Auteursrecht

Alle inhoud op deze Minecraft server en bijbehorende website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, ontwerpen, concepten en ideeën, zijn eigendom van Questal tenzij anders vermeld. Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar inhoud te kopiëren, te verspreiden, te reproduceren of te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Ideeën en Concepten

Het overnemen van ideeën, concepten, spelmechanismen of ontwerpen van deze Minecraft server en website zonder uitdrukkelijke toestemming is ten strengste verboden. Dit omvat maar is niet beperkt tot spelmodi, specifieke bouwstijlen, verhaalideeën en unieke functies die kenmerkend zijn voor deze server.

Aansprakelijkheid

Hoewel ernaar gestreefd wordt om correcte en actuele informatie te verstrekken, kan de eigenaar niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele fouten of weglatingen, of voor enige directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze server of website.

Externe Links

Deze website en server kunnen links naar externe websites bevatten. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze externe sites. Het bezoeken van dergelijke websites is op eigen risico.

Wijzigingen

De eigenaar behoudt zich het recht voor om deze impressum op elk moment te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruikers om zich regelmatig op de hoogte te stellen van de inhoud van deze impressum.